CLIENT DIRECTOR

Har du passion för digital marknadsföring och projektledning samt älskar att vara kundens sparringpartner för att nå framgång på morgondagens marknad? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Client Director på Digital Jungle.
 
 

Om oss

Digital Jungle är en liten snabbväxande byrå med kontor på Södermalm i Stockholm. Genom contentproduktion, datadrivna insikter och intellektuella medieköp hjälper vi våra kunder att lyckas med sin marknadsföring på sociala medier och Google.
 
 

Om rollen

Som Client Director på Digital Jungle kommer du att arbeta med våra befintliga uppdragsgivare och löpande träffar och presenterar byrån för nya potentiella uppdragsgivare med syftet att bidra till byråns fortsatta tillväxt. Det är du som sätter mediestrategin med hjälp av våra paid social specialister, planerar kampanjer och leder hela kundteamet med bland annat fotografer, mediespecialister, copywriters och grafiska designers. Du ansvarar för vår leverans som byrå gentemot kund, därför är det viktigt att du är strukturerad som person och har en stark social kompetens samt ett stort intresse för sociala medier och digital marknadsföring.
 
 

Detta är vad vi söker

Vi tror att du har arbetat med digital marknadsföring i 2+ år, har ett entreprenöriellt förhållningssätt, är lösningsorienterad som person och har ett nyfiket driv för affärer och det digitala medielandskapet. Du är en trygg projektledare och en naturlig affärspartner till kunden som vågar utmana när det behövs. Vidare är du proaktiv, engagerad i kundens affär och van att arbeta i både större och mindre team. Du är självständig i kunddialoger och kan arbeta strukturerat mot budget och deadlines. Du har en strategisk höjd, är kommunikativ som person och har en stark känsla för affärsmannaskap. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
 
 

Vad vi erbjuder dig

  • Marknadsmässig lön + ev. bonus
  • Hybrid arbetsmodell
  • Friskvårdsbidrag och tjänstepension
  • Charmigt kontor på Södermalm
  • Att påverka ditt dagliga arbete
 
 

Ansökan och tjänst

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning och tar emot ansökningar endast via e-post. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
 
 

Kontakt

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår VD Dino Mujkanovic via e-post dino@digitaljungle.se eller telefon 0735-110 892