Välkommen till DIGITAL JUNGLE

Vi är en kreativ byrå från Södermalm i Stockholm med spetskompetens inom kommunikation och annonsering på sociala medier och Google, med både start-ups och börsbolag bland uppdragsgivare.
 
Vår stora passion är marknadsföring i digitala kanaler där människor och medier samspelar. I det samspelet ser vi till att göra ditt budskap synligt på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Det gör vi genom att hitta den fina balansen mellan datadrivna insikter och det kreativa innehållet.
 
För att klara av det behöver vara snabba, proaktiva och flexibla. Därför arbetar vi med hela ledet från strategi och innehållsproduktion till medieköp, annonsoptimering och analys.

Varför DIGITAL JUNGLE

ERFARENHET

Vi har hundratals lyckade digitala kampanjer i ryggen och över 30 års samlad erfarenhet av annonsering på sociala medier och Google.

KVALITET

Good enough finns inte i vårt DNA utan vi ställer höga krav på oss själva och visar stolthet i vår leverans. Vi är inte bättre än vårt senaste jobb.

SKALBARHET

Att komplettera din marknadsavdelning där det behövs när det behövs är något som vi trivs med. Därför är inget jobb för litet eller för stort för oss.

TEAM

Ditt team inkluderar alltid en senior projektledare och sätts ihop med erfarna kreatörer anpassat utifrån ditt varumärkes behov och förutsättning.

DINO MUJKANOVIC

CEO

ELIN ELIASSON

Client Director

NICLAS SJÖLANDER

Paid Social Specialist

ISABELLA WINROTH

Client Director

Vi ser fram emot att HÖRA FRÅN DIG